კომბოსტოს მარინადი

2 ულუფა

  • 300 გ კომბოსტო
  • 50 გ 3%-იანი ძმარი
  • 10 გ შაქარი
  • 1 მიხაკი
  • 0,3 გ დარიჩინი
  • 2 ბაჰარი
  • 40 გ ზეთი
  • მარილი
  • 40 გ შტოში
  • მწვანე ხახვი სურვილისამებრ
  1. კომბოსტო დაჭერით ძალიან წვრილად და მოათავსეთ ცეცხლგამძლე მინის ან მომინანქრებულ ჭურჭელში.
  2. ძმარს დაუმატეთ მარილი, შაქარი, მიხაკი, დარიჩინი და ბაჰარი, წამოადუღეთ და გაწურეთ.
  3. მიღებული ხსნარი დაასხით კომბოსტოს და შუშეთ დარბილებამდე. გააცივეთ და დაუმატეთ ზეთი.
  4. სუფრასთან მიტანის წინ კომბოსტოს მარინადი მოათავსეთ სასალათეში. მორთეთ შტოშით და მწვანე ხახვით.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / შეცვლა )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / შეცვლა )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / შეცვლა )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / შეცვლა )

Connecting to %s

%d bloggers like this: