2 ულუფა
- 300 გ კომბოსტო
- 50 გ 3%-იანი ძმარი
- 10 გ შაქარი
- 1 მიხაკი
- 0,3 გ დარიჩინი
- 2 ბაჰარი
- 40 გ ზეთი
- მარილი
- 40 გ შტოში
- მწვანე ხახვი სურვილისამებრ
- კომბოსტო დაჭერით ძალიან წვრილად და მოათავსეთ ცეცხლგამძლე მინის ან მომინანქრებულ ჭურჭელში.
- ძმარს დაუმატეთ მარილი, შაქარი, მიხაკი, დარიჩინი და ბაჰარი, წამოადუღეთ და გაწურეთ.
- მიღებული ხსნარი დაასხით კომბოსტოს და შუშეთ დარბილებამდე. გააცივეთ და დაუმატეთ ზეთი.
- სუფრასთან მიტანის წინ კომბოსტოს მარინადი მოათავსეთ სასალათეში. მორთეთ შტოშით და მწვანე ხახვით.
Advertisements